Ayşenur Arslan'ın gözaltına alınmasına tepkiler: 'Cafer Mahiroğlu RTÜK'e teslim olmuş'

Gazeteci Ayşenur Arslan'ın Halk TV'deki programına RTÜK tarafından inceleme başlatıldıktan sonra bugün gözaltına alınması tepkilere neden oldu.

DUVAR - Halk TV programcısı Ayşenur Arslan'ın Ankara’daki bombalı saldırıya ilişkin 2 Ekim’deki yayınında, "Belki o kişi üzerine bomba olduğunu bilmiyordu. Gelip hiçbir şey yapamadan ölünmez. Bana sorarsanız her şeye aykırı, durup dururken kendini patlatmış. Ankara’da bir arabayı açıp düz kontakla çalıştırmak yerine neden Kayseri'de birini öldürerek ‘Ben geliyorum heeey. Bombalar sırtımızda tabanca belimizde nedir yani..." ifadelerini kullanması üzerine bu sabah önce RTÜK tarafından inceleme başlatıldığı, ardından da Halk TV'nin Arslan'ın programını sonlandırdığı açıklandı. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın da bugün Arslan hakkında soruşturma başlatması üzerine TEM Şube ekipleri, Arslan’ın İstanbul’daki evinde gözaltına alınarak Çağlayan Adliyesi’ne götürdü.

Arslan'ın gözaltına alınması sosyal medyada tepkiye neden oldu:

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: İşte 500 bin TL'nin aylık ödemesi Kimler borçlarını yapılandırabilecek? BofA'dan altın tahmini: Ne kadar olacak? Meteoroloji uzmanı tek tek illeri saydı: 'Risk yüksek' Ağrı'da bir köy müzesi: Çaydanlıklar, sepetler, gaz lambaları Televizyonda haftanın en çok izlenen yerli dizileri