Azra Deniz Okyay imzalı Hayaletler, 17 Nisan'da MUBI'de

Birçok festivalden ödülle dönen Azra Deniz Okyay imzalı "Hayaletler", 17 Nisan'dan itibaren MUBI'de izleyicilerle buluşacak. Tüm Türkiye’de saatlerce süren elektrik kesintisinin olduğu tek bir günde geçen film, o gün İstanbul’un Sucular mahallesinde yaşananları dört farklı karakterin birbirine geçen hikâyeleri üzerinden anlatıyor.

Abone ol

DUVAR - Çevrimiçi film izleme platformu MUBI; "Mimaroğlu", "Ah Gözel İstanbul", "Seni Buldum Ya!" gibi yapımlardan sonra yeni bir filmi daha programına ekliyor. Venedik, Selanik, Antalya ve daha birçok festivalden ödülle dönen, Azra Deniz Okyay'ın yönettiği "Hayaletler" filmi, 17 Nisan'dan itibaren MUBI Türkiye'de izleyicilerle buluşacak.

Tüm Türkiye’de saatlerce süren elektrik kesintisinin olduğu tek bir günde geçen ve o gün İstanbul’un Sucular mahallesinde yaşananları dört farklı karakterin birbirine geçen hikâyeleri üzerinden anlatan filmin başrollerini Nalan Kuruçim, Dilayda Güneş, Beril Kayar ve Emrah Özdemir’in paylaşıyor. Görüntü yönetmenliğini Barış Özbiçer, kurgusunu Ayris Alptekin ve sanat yönetmenliğini Erdinç Aktürk’ün üstlendiği filmin müziklerini de bağımsız müzisyen Ekin Fil yaptı.