Baba Arif Güran: İtirafçı değil bu insan, katildir

Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Arif Güran, katıldığı canlı yayında "Nevzat Bahtiyar'ın katilden hiçbir farkı yoktur. Artık çevremde kimse bana samimi gelmiyor" dedi.

Abone ol

DUVAR - Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesi ile ilgili gün boyu yeni gelişmeler yaşandı, birçok açıklama yapıldı.

Gözaltına alınan ardından da serbest bırakılan baba Arif Güran A Haber'de açıklamalarda bulundu. Güran katilin kim olduğunu öğrenmek istediğini belirterek "Artık çevremde kimse bana samimi gelmiyor" diye konuştu. Baba Güran "Katil bulunana kadar herkes şüpheli. Katil bulununca taziyeye oturacağım. Devlet katile cezasını verecek" dedi.

'BÖYLE BİR VAHŞET VAR MI?' 

Arif Güran özetle şunları söyledi:  

"Kim yakalanırsa yakalansın inşallah çıkacak. Ben kimse kızıma zarar vermez diye düşünüyordum. Eşim ve oğlumun suçu varsa devlet alır yoksa bırakır.

Nevzat Bahtiyar'ın katilden hiçbir farkı yoktur. İtirafçı değil bu insan katildir. Nevzat benim yanımda eli titremiyor bana sabırlı ol diyordu. Böyle bir vahşet var mı? Sen benim ne halde olduğumu görmüyor musun? Sen gerçekten komşumsan, insansan bunu söylemen lazımdı. Devletin en şiddetli şekilde ceza vermesini istiyorum.

Ben intikamcı bir insan değilim, gidip o insanların ailesine dokunacak bir şey edecek bir insan değilim, onlardan farkım kalmaz. Katilin kim olduğunu öğrenmek istiyorum, artık çevremde kimse bana samimi gelmiyor."
.

(HABER MERKEZİ)