Babylon Berlin geliyor: BluTV, ekim programı açıklandı

BluTV, ekim seçkisini açıkladı. Platform, "Devils" dizisinin ikinci sezonunu, "R. Kelly A. Faking It Special" ve "Deadliest Kids" gibi yapımları izleyicilerle buluşturacak.

DUVAR - Çevrimiçi video platformu BluTV, ekim ayı programını açıkladı. Platform, ‘The Handmaid’s Tale’in beşinci sezonu ve 'Babylon Berlin'in 4.sezonunu izleyicilerle buluşturacak. "The Witches", "The Little Things" ve "The Bouncer" filmleri ekim ayında BluTV'de yayına girecek.

discovery+ içeriklerine ise 'Gold Rush', 'Ghostober Koleksiyonu', 'Conjuring Kesha', 'Scream: The True Story', 'Ghosts of Flight 401', 'Eli Roth Presents: My Possessed Pet' ve 'UFO Koleksiyonu' yapımları eklenecek.

Haberin Devamı
İBAN'a para yollarken iki kere dikkat Çarşamba günü akaryakıt fiyatları belli oldu: Benzin, motorin, LPG Faiz oranları değişti: 1 milyon TL'nin getirisi güncellendi En güçlü pasaportlar belli oldu: Türkiye'nin sıralaması değişti İstanbulluların en çok göç ettiği şehirler: Fiyatlar uçacak İkinci elde en çok satışı olan SUV araçlar belli oldu