Bağdat'taki hastane yangınında ölü sayısı 82'ye yükseldi, görgü tanığı 'Herkes atlıyordu' dedi

Irak'ın başkenti Bağdat'taki hastane yangınında ölenlerin sayısı 82'ye yükseldi. Bir görgü tanığı, "İnsanlar atlıyordu. Doktorlar arabaların üzerine düşüyordu. Herkes atlıyordu" dedi.

DUVAR - Irak İçişleri Bakanlığı, başkent Bağdat'ta dün gece bir hastanede çıkan yangında ölü sayısının 82'ye yükseldiğini açıkladı. Yaralı sayısı ise 110 olarak verildi. Irak Başbakanı Mustafa Kazımi, sağlık bakanının görevden uzaklaştırıldığını ve soruşturulacağını açıkladı.

Covid-19 hastanesinde çıkan yangınının görgü tanıkları ise alevler binayı sardığı sırada büyük bir kaos yaşandığını anlattı. Kendi kardeşi dahil bazı yaralıları kurtaran bir tanık, Reuters'a yaptığı açıklamada "İnsanlar atlıyordu. Doktorlar arabaların üzerine düşüyordu. Herkes atlıyordu" dedi.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler