Bahçeli: MHP'de ayıklanma mevsimi başlayacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meral Akşener'in genel merkeze alternatif bayramlaşma töreni için, "Bana gelen bilgiler doğrultusunda Fethullah Gülen örgütlenmesi tarafından yapılan bir oyundur" dedi. Bahçeli, önümüzdeki dönem muhalifleri partiden atmaya çalışacağının da sinyalini verdi: "Bir ayıklanma mevsimi başlayacaktır."

Abone ol

DUVAR - Yüksek Seçim Kurulu'nun "MHP'de 10 Temmuz'da kongre yapılamaz" kararının ardından Genel Başkan Devlet Bahçeli cephesinden muhaliflere yönelik açıklamalar gelmeye devam ediyor. YSK kararı sonrası kongre için Mart 2018'i işaret eden Bahçeli, partisinin bugünkü bayramlaşma töreninde de önümüzdeki dönemde atacakları adımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Meral Akşener'inn düzenlediği bayramlaşma törenini kastederek, "Bana gelen bilgiler doğrultusunda Fethullah Gülen örgütlenmesi tarafından yapılan bir oyundur" iddiasında bulunan Bahçeli, "Bir ayıklanma mevsimi başlayacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezindeki bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmanın ardından soruları yanıtladı. Bahçeli, Meral Akşener'in alternatif bayramlaşma töreni için, şu yorumda bulundu:

"MHP’nin alternatifi olmaz. Ciddiye alıyor musunuz onları? MHP’de her arkadaşımız eşine dostuna arkadaşına iftar yemeği vermeyi düşünebilir. Razaman ayında teşkilatlarımız ve ülküdaşlarımız iftar yemekleri düzenlemiştir. Bunları saygı ile karşılarız ama bayram ayrı bir müessesedir. Bunun dışındaki bayramlaşma bana gelen bilgiler doğrultusunda Fethullah Gülen örgütlenmesi tarafından yapılan bir oyundur. Bir ayıklanma mevsimi başlayacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın."

DHA