Bahçeli'den Akşener'e kına tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eline Türk bayrağı şeklinde kına yakan Meral Akşener'i, "Anlayana;bayrağı bugün ele çizen yarın yele verir" sözleriyle eleştirdi. Başkanlıkla bir sistem değişikliğine gidileceğini belirten Bahçeli, "16 Nisan’da demokrasinin Sakarya Savaşı’nı yapacağız" dedi.

Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, referandumda MHP tabanının önemli bir kısmının 'Hayır' oyu vereceği iddialarına tepki gösterdi. '6-7 ay öncesine kadar başkanlık sistemine karşı çıkarken, şimdi neden başkanlığı desteklediği' sorularını da eleştiren Bahçeli, "Dingilinden fırlayıp kontrolsüzce seyreden tekerin akıbeti neyse hakkımızdaki mesnetsiz değerlendirmelerin nezdimizdeki itibarı aynıdır. Bir gün övdüklerini göklere çıkaracak kadar heyecan duyanların,diğer gün yerip yerin dibine geçirme hevesleri kurnazlık ve karakter zaafıdır" yanıtını verdi.

'DEMOKRASİNİN SAKARYA SAVAŞINI VERECEĞİZ'

16 Nisan'da yapılması öngörülen başkanlık sistemi referandumu için "16 Nisan’da demokrasinin Sakarya Savaşı’nı yapacağız. Diyeceğim odur ki, Evet, yine Evet, bir kez daha Evet" diyen Bahçeli, eline bayrak şeklinde kına yakan Meral Akşener'i de sert ifadelerle eleştirdi.

TBMM TOPLANTISI YAPILMADI

TBMM'de her salı yapılan parti grup toplantısını yapmayan Bahçeli'nin Twitter'dan onlarca tweet atarak açıklama yapması, 'Twitter'den grup toplantısı' yorumlarına neden oldu.

Bahçeli'nin sosyal medyadan verdiği mesajların bir bölümü şöyle: