Bahçeli'nin 'yeni dönem' çıkışı ne anlama geliyor? CANLI

Bahadır Özgür, Soru/Yorum programında bu hafta Meclis'in açılış töreninde yaşananları, Bahçeli'nin 'yeni dönem' çıkışını değerlendirdi.

DUVAR - Gazeteci Bahadır Özgür, Gazete Duvar Youtube kanalında yayınlanan Soru/Yorum programının bu haftaki bölümünde gündeme dair çarpıcı gelişmeleri değerlendirdi.

Bahadır Özgür programda, Sinan Ateş davasındaki kararlar ne anlama geliyor; rejimin yaşadığı çözülme mi restorasyon sancısı mı; Bahçeli'nin 'yeni dönem' çıkışı ne anlama geliyor; Meclis'teki fotoğraflar bize ne anlatıyor; Ekrem İmamoğlu düğümü nasıl çözülecek gibi soruları izleyicilerin katkılarıyla yorumladı. 

Gazete Duvar, herkesin bilgiye erişim hakkını savunuyor! Bağımsız gazeteciliğe destek olmak ve güçlü bir ses oluşturmak için bize YouTube Katıl’dan destek olabilirsiniz. Her destek, daha özgür bir medya ve gerçeğe ulaşmak için atılmış bir adımdır. Gazete Duvar'a YouTube Katıl'dan destek olmanın 3 adımı: 

(HABER MERKEZİ)

Afganistan’dan İspanya’ya ‘Türk Escobar’ Urfi Çetinkaya Narin Güran cinayetinden Dilan Polat şovuna: Türkiye nereye gidiyor? CHP'de tüzük değişikliğinin oylanacağı kurultaydan beklentiler neler? Siyasete yaz molası: Yeni dönem ne getirecek? Haniye suikastı: Fehim Taştekin değerlendirdi Siyasette 'tahsilat' gerilimi