Bakanlık harekete geçti: Emeklilik dilekçesi için acele edenler dikkat

Emeklilik dilekçesini 2025'te verenlerin 2024 yılına göre yüzde 30 - 35 dolayında daha az maaş alacak olmasıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

DUVAR - Emeklilik dilekçesini 2025'te verenlerin 2024 yılına göre yüzde 30 - 35 dolayında daha az aylık almasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın dilekçe tarihine göre ortaya çıkacak emekli aylığı düşüşünü önlemek için çalışma başlattığı belirtiliyor. Bakanlığın bu kararı almasında olası mağduriyetin büyüklüğü ve emekli aylığı düşüşünden etkilenmemek için yüz binlerce kişinin bu yıl emekli olmaya hazırlanmasının etkili olduğu belirtildi. Habertürk'ten Ahmet Kıvanç, emeklilik dilekçe tarihine göre ortaya çıkan mağduriyetin önlenmesi amacıyla başlatılan çalışmayı yazdı:

Haberin Devamı
Rakamlar netleşti: Meslek meslek zamlı maaşlar İslam Memiş'ten 5 gün uyarısı: Altın, döviz, borsa ve bitcoinde... Konut kredisi oranları değişti: İşte 3 milyon TL'nin ödemesi Benzin indirimi öncesi tabela değişti: Güncel akaryakıt fiyatları İlkay Gündoğan'ın Arda Güler'e şikayeti Barcelona'yı karıştırdı Altın fiyatlarında son durum: Gram ne kadar oldu?