Bakanlık tek tek ifşa etti: İşte hileli satış yapan tüm markaların listesi

Bakanlığın açıkladığı listede, kırmızı etlerin pek çoğunda kanatlı hayvan eti tespiti yapıldı. Aralarında ünlü markaların da olduğu zeytinyağları da taklit edilmiş.

DUVAR - Tarım ve Orman Bakanlığı, yaptığı incelemelerde onlarca markanın yüzlerce ürününün sahte ya da taklit olduğunu ortaya çıkardı. Bakanlığın sitesinde yer alan taklit ya da tağşiş listesi yalnızca son birkaç güne ait.

Taze peynirden zeytinyağına, kekikten süt tozuna, kırmızı etten salçaya kadar onlarca gıda ürünü 'hakiki' denilerek piyasaya sürülüyor. Aralarında ünlü markaların da olduğu kırmızı ete kanatlı hayvan eti karıştırıldığı ortaya çıkarken, zeytinyağı markalarının çoğunluğunda ise tohum yağı karıştırıldığı ortaya çıktı.

İşte bakanlığın paylaştığı liste:

Haberin Devamı
Marka marka açıklandı: İşte hileli süt, yoğurt, tereyağı ve peynirler Bakanlık tek tek ifşa etti: Hileli satış yapan tüm markaların listesi Bakanlık yayınladı: İşte sucuk diye eşek eti yediren firmalar Mevduat faiz oranları belli oldu: 500 bin TL'nin getirisi ne kadar? Konut kredisi güncellendi: İşte 3 milyon TL'nin geri ödemesi Hesaplama değişti: Yıl sonunda kim, ne kadar maaş alacak?