Bakanlıktan Boğaziçi'ndeki iş cinayetiyle ilgili açıklama: Müfettiş görevlendirildi

Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi'nde meydana gelen iş cinayetiyle ilgili açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı soruşturma başlatıldığını ve müfettiş görevlendirildiğini duyurdu.

Abone ol

DUVAR - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Boğaziçi Üniversitesi kampüsünde yapımı devam eden yurt inşaatında 1 işçinin hayatını kaybettiği iş cinayetiyle ilgili açıklama yaptı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bakanlığımız tarafından olayla ilgili inceleme yapmak üzere bir Başmüfettiş görevlendirilmiştir "ifadelerine yer verildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Boğaziçi Üniversitesi'nin kampüsünde yapımı devam eden yurt inşaatında yaşanan iş kazasında 1 işçimizin hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendik. Bakanlığımız tarafından olayla ilgili inceleme yapmak üzere bir Başmüfettiş görevlendirilmiştir. Konuyu yakından takip ettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız."

ABDULKADİR DOĞAN HAYATINI KAYBETTİ

Boğaziçi Üniversitesi kampüsünde devam eden yurt inşaatında, Cumartesi günü saat 12.00 sularında kampüsün B kapı girişinde kum döken bir kamyonun dorsesi yan yattı.

Yan yatan dorsenin altında kalan 44 yaşındaki Abdülkadir Doğan, hayatını kaybetti. 

(HABER MERKEZİ)