Baki Davrak Çukur'da

Çukur'un 4. bölümüne yeni bir oyuncu dahil oldu. Baki Davrak, dizide yer alan Ogeday karakterini canlandıracak.

Abone ol

DUVAR - Çukur dizisinin 4. sezonuna yeni bir oyuncu daha transfer oldu. Projenin 4. bölümünde yer alacak olan Ogeday karakterini Baki Davrak canlandıracak.

BAKİ DAVRAK KİMDİR?

Almanya'da yaşayan Baki Davrak, başrol oynadığı Lola + Bilidikid ve Yaşamın Kıyısında filmleriyle tanınır.

Davrak, Kutluğ Ataman'ın 1997 yapımı filmi "Lola + Bilidikid"de Almanya'da yaşayan Türk bir ailenin eşcinsel olan en küçük oğlu Murat'ı canlandırdı. 2006 yılında Harald Bergmann’nın "Brinkmanns Zorn" filminde rol aldı. Willem Droste’nin "Past by Night", Ulli Schüppel’nin "Planet Alex" ve 1999 Berlin Film Festivali'nde büyük ilgi gören Thomas Arslan’nın "Dealer" fimlerinde yer aldı. Tiyatro oyunculuğunun yanında, Kommissarin Lucas, Wolffs Revier, Eva Blond, Der Puma ve Tatort. gibi televizyon dizilerinde rol alan Davrak, Stefan Holtz’un 2005 yapımı televizyon filmi Meine Verrückte Türkische Hochzeit’ta başrol oynadı.

Davrak, 2007 yılında Cannes Film Festivali'nde yönetmen - senarist Fatih Akın'a En İyi Senaryo Ödülü kazandıran "Yaşamın Kıyısında" filminde, Almanya'da yaşayan Alman dili profesörü bir Türk olan Nejat Aksu'yu canlandırdı.

Aynı zamanda yazar olan Davrak, 2007 yılında ilk şiir kitabını yayımladı.