Balotelli resmen Adana Demirspor'da

Adana Demirspor, Belhanda'nın ardından Balotelli'yi de transfer etti. İtalyan oyuncu bugün İstanbul'da resmi sözleşmeyi imzaladı.

Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor, 30 yaşındaki İtalyan futbolcu Mario Balotelli'yi renklerine kattı. Yıldız futbolcu bugün uçakla İstanbul'a geldi ve yöneticilerle görüştükten sonra resmi sözleşme imzaladı. Balotelli Adana Demirspor'la 3 yıllık anlaşma yaptı.

Belhanda'nın ardından, en son İtalya kulüplerinden Monza'da forma giyen ve şu an bonservisi elinde olan Balotelli'yi transfer eden Adana Demirspor'dan Balotelli paylaşımı da yapıldı. Kulübün sosyal medya hesaplarından "Bugün Adana Demirspor’umuzun tarihine adını altın harflerle yazdıracak bir transfer gerçekleşti. Dünya Yıldızı Mario #Balotelli takımımızla 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. Süper Mario gollerini artık mavi–lacivertli forma için atacak" paylaşımı yapıldı. Ardından "Süper Mario Balotelli" adlı bir video yayınlandı.

30 yaşındaki forvet oyuncusu kariyerinde daha önce Inter, Milan, Manchester City, Liverpool ve Marsilya formaları giymişti. (HABER MERKEZİ)