Banksy imha ettiği resmin adını değiştirdi!

Banksy, 'kendini imha eden' Balonlu Kız resminin ismini değiştirdi. Sotheby’s müzayede evi yeni adı “Love is in the bin” (Aşk Çöpte) olan eserin ‘kırpılmış’ haliyle yeni sahibine teslim edileceğini duyurdu.

Abone ol

DUVAR - Banksy, kendini imha eden “Balonlu Kız” resminin ismini değiştirdi. Sotheby’s müzayede evi, “Love is in the bin” (Aşk çöpte) olarak ismi değişen eserin, bu ‘kırpılmış’ haliyle yeni sahibine teslim edileceğini duyurdu.

Sotheby’s’in Instagram hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Geçen Cuma akşamı Londra’da Banksy’nin ‘Girl with Balloon’ resmini kazanan alıcının müzayede salonunda ortaya çıkan yeni işi teslim almaya karar verdiğini duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Yeni ismiyle ‘Love is in the Bin’ (Aşk çöpte) canlı bir müzayede esnasında yaratılan tarihteki ilk resim oldu. Sotheby’s’in uzun süredir müşterisi olan ve Avrupalı bir kadın olan alıcısı, müzayede akşamında kararlaştırılan fiyattan resmi satın alma işlemine devam ediyor. ‘Love is in the Bin’, 13-14 Ekim Cumartesi ve Pazar günü öğleden akşam 5’e kadar Sotheby’s’in Londra’daki New Bond Street Galerisi’nde görülebilir. Galerinin kapanış saati 16.40’tır."

https://www.instagram.com/p/BozPjXSgveX/?hl=en&taken-by=sothebys