Barok resimde şiddet: Ribera sergisi!

Londra Dulwich Picture Gallery’de açılan Ribera: Şiddetin Sanatı sergisinde, İspanyol Barok ressamı Ribera’nın anıtsal boyuttaki resimleri İngiltere’de ilk kez sergileniyor. Valensiya’da doğan ve 1606’da İtalya’ya göç eden Ribera, Barok resim açısından Caravaggio ekolünden kabul ediliyor. Sergi için İspanya, İtalya, ABD ve İngiltere’deki müzelerde yer alan resimler, eskizler ve çizimler bir araya getirilmiş. Sergi 27 Ocak’a kadar devam ediyor.

Aziz Sebastian’ı Tedavi Eden Kutsal Kadınlar

DUVAR - Londra Dulwich Picture Gallery’de açılan Ribera: Şiddetin Sanatı sergisinde, İspanyol Barok ressamı Ribera’nın anıtsal boyuttaki resimleri İngiltere’de ilk kez sergileniyor. Valensiya’da doğan ve 1606’da İtalya’ya göç eden Ribera, Barok resim açısından Caravaggio ekolünden kabul ediliyor. Sergi için İspanya, İtalya, ABD ve İngiltere’deki müzelerde yer alan resimler, eskizler ve çizimler bir araya getirilmiş. Sergi 27 Ocak’a kadar devam ediyor. (Museo de Bellas Artes de Bilbao)

Haberin Devamı
Oranlar değişti: İşte 2 milyon TL'nin aylık getirisi Naci Görür 'son damla' diyerek konum verdi: 7 ve üzeri uyarısı Meteoroloji turuncu kodla uyardı: Kuvvetli sağanak başlıyor Akaryakıt fiyatları güncellendi: 27 Temmuz benzin, mazot fiyatları 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yer alacak ülkelerin kıyafetleri Süper Lig'de yabancı kuralı değişti: Hangi takımda kaç yabancı var?