Başakşehir açıkladı: Trabzonspor Visca'ya imza attırıyor

Trabzonspor'un, Başakşehir'den Edin Visca ile anlaştığı ve imzaların bugün atılacağı öğrenildi. Başakşehir bugün 16.00'da iki kulüp başkanının basın açıklaması yapacağını duyurdu.

Abone ol

DUVAR - Trabzonspor, Başakşehir'den Edin Visca transferini tamamladı. NTV'nin haberine göre Süper Lig lideri bu transfer için Başakşehir'e yaklaşık 3.5 milyon euro bonservis ödeyecek ve yıldız oyuncu ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Edin Visca transferi için Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Başakşehir Kulüp binasında bir araya gelecek. Başakşehir'den yapılan açıklamada, "Başkanımız Göksel Gümüşdağ ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün saat 16.00’da stadımızda basın açıklaması yapacaklardır. Basın mensuplarının Covid-19 önlemlerine dikkat etmeleri rica olunur" denildi. Gümüşdağ'ın görüşme öncesi "Trabzonspor'a gereken kolaylığı sağlarım" dediği belirtildi. 

BU SEZON 4 GOL 9 ASİSTLE OYNADI

Türkiye'de Ocak ayı ara transfer ve tescil dönemi öncesinde bir numaralı hedef haline gelen Edin Visca bu sezona oldukça formda bir giriş yaptı. Aykut Kocaman'dan boşalan teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu'nun gelmesinin ardından büyük bir çıkış yakalayan Edin Visca rakip fileleri 4 kez havalandırma başarısı gösterdi. Edin Visca bu süreçte takım arkadaşlarına 9 asist yaptı.

2011 yılında Başakşehir'e gelen Visca, 397 maçta 110 golün altına imzasını attı. Boşnak oyuncu, 1 de Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. (HABER MERKEZİ)