Başakşehir ve Sivasspor puanları paylaştı

Medipol Başakşehir ve Demir Grup Sivasspor, 1-1 berabere kaldı. Başakşehir, 38'inci dakikada Aleksic'le öne geçerken, Sivasspor 42'nci dakikada Hakan Arslan'ın golüyle skora denge getirdi.

Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 19'uncu haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Medipol Başakşehir'in (İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü) iki maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Yoğun kar yağışı altında oynanan mücadelede Başakşehir'in 38'inci dakikada Aleksic ile bulduğu gole, konuk ekip 42'nci dakikada Hakan Arslan ile karşılık verdi.

Bu sezon 5'inci beraberliğini alan Başakşehir ve bu sezon 8'inci beraberliğini alan Sivasspor puanlarını 23'e yükseltti.

KAR YAĞIŞI NEDENİYLE OYUN 3 KEZ DURDU

Başakşehir ile Sivasspor arasında oynanan karşılaşma, yoğun kar yağışında saha çizgilerinin görünmemesi nedeniyle 3 kez durdu.

Mücadelenin 34, 56 ve 73'üncü dakikalarında hakem Alper Ulusoy, zeminin temizlenmesi için görevlileri sahaya davet etti.

Sahanın temizlenmesi için oyun her seferinde yaklaşık 2 dakika durdu.

ALEKSİC LİGDEKİ 2'NCİ GOLÜNÜ ATTI

Başakşehir'in Sırp oyuncusu Danijel Aleksic, bu sezon ligdeki 2'nci golünü Demir Grup Sivasspor'a attı.

Aleksic, ligdeki ilk golünü takımının deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'u 2-1 yendiği 7'nc, hafta mücadelesinde kaydetmişti.

EPUREANU VE MAHMUT TEKDEMİR CEZA SINIRINA GELDİ

Başakşehir'de Alexandru Epureanu ve Mahmut Tekdemir bu sezon ligdeki 3'üncü sarı kartlarını Sivasspor mücadelesinde gördü.

Sarı kart ceza sınırına gelen Epureanu ve Tekdemir, ligde 1 sarı kart daha görmeleri halinde cezalı duruma düşecek. (İSTANBUL/AA)