Başakşehir'de Junior Caiçara'ya af çıktı

Başakşehir'de sosyal medya paylaşımı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Junior Caiçara, teknik direktör Aykut Kocaman ve yönetim kurulundan özür diledi. Caiçara, 4 Ekim'den itibaren A takıma dönecek.

Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekibi İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'ünde, takımın oyun sistemini eleştirdiği sosyal medya paylaşımı nedeniyle kadro dışı bırakılan Junior Caiçara affedildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, Brezilyalı futbolcu Junior Caiçara'nın, teknik direktör Aykut Kocaman ve yönetim kurulundan özür dilediği aktarıldı.

Yönetim kurulunun teknik heyetin talebi doğrultusunda Caiçara'nın takıma dönmesine karar verdiği belirtilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Süper Lig’in 3. haftasında oynadığımız Kayserispor maçının ardından yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı nedeniyle kadro dışı bırakılan futbolcumuz Junior Caiçara, teknik direktörümüz Aykut Kocaman ve Yönetim Kurulu’muzdan özür dilemiş, kendisine bir şans daha verilmesini istemiştir. Junior Caiçara’nın durumu teknik ekibimizden gelen talep doğrultusunda Yönetim Kurulumuz tarafından tekrar değerlendirilmiş ve 4 Ekim Pazartesi gününden itibaren A takımımızla birlikte antrenmanlara başlamasına karar verilmiştir.”

Junior Caiçara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Savunmayı düşünerek oynamamalıyız, geçmişte böyle oynamıyorduk ve bu bize şampiyonluğu getirmişti. Şu anda tüm sistemi değiştirmenin anlamı yok” demiş ve kadro dışı bırakılmıştı. (HABER MERKEZİ)