Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: Cumhurbaşkanımız havaalanı olmayan yere uçakla indi

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, AK Parti iktidarları döneminde tarih yazıldığını söyledi. Çavuşoğlu, "Havaalanı olmayan yere bizim cumhurbaşkanımız uçakla indi, farkında mısınız?" dedi.

Abone ol

DUVAR - Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa'da partisinin Yıldırım İlçe Kongresi'ne katıldı. Kongrede konuşan Çavuşoğlu, AK Parti iktidarı ile birlikte son 16 yılda tarih yazıldığını iddia etti. Çavuşoğlu, “Biz teşkilat mensupları olarak bir vücudun farklı organları gibiyiz. Eğer teşkilatımızın bir tanesinde eza varsa, biliniz ki Recep Tayyip Erdoğan aynı ezayı çekiyordur" dedi.

Tüm İslam coğrafyalarında nerede sıkıntı varsa Türkiye’nin ve Erdoğan’ın orada olduğunu iddia eden Hakan Çavuşoğlu, şunları söyledi: “Arakan’da bir mezalim yaşanıyor, ilk ses veren Recep Tayyip Erdoğan oluyor. Hanımefendi Erdoğan Bangladeş’e gidip çocukların başını okşuyor. Afrika’da bir olay oluyor orada biz varız. Somali dediğimiz yere kimse uğramıyordu. Havaalanı olmayan yere bizim cumhurbaşkanımız uçakla indi, farkında mısınız? Niye yaptı bunu? Bir çıkarı menfaati mi var? Hayır değerli kardeşlerim. Bizim değerlerimiz var. Bizim inançlarımız, imanımız var."

'CUMHURBAŞKANIMIZIN GÜCÜNÜ TAHKİM EDECEĞİZ'

ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasının kabul edilemez olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz Kudüs için bağırıp nefesi tüketmeyeceğiz de kim yapacak? Eğer siz olmasanız Cumhurbaşkanımız İslam İşbirliği Teşkilatı’nı İstanbul’da toplayarak bu kararı alabilir miydi? Yapmış olduğumuz işin farkına varacağız. Biz bir davayı omuzladık, bir hedefe doğru koşuyoruz. Sağlam duracağız. Dik duracağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gücünü tahkim edeceğiz.” (BURSA/DHA)