Bayern Münih'in yeni teknik direktörü 33 yaşında Nagelsmann

Bundesliga tarihinin en genç teknik direktörü Julian Nagelsmann, Bayern Münih'le 5 yıllığına anlaştı. Nagelsmann, geçen sezon Leipzig ile UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükselmişti.

Abone ol

DUVAR - Bayern Münih, yeni teknik direktörleri Julian Nagelsmann'ın 1 Temmuz’da göreve başlayacağı açıkladı. Açıklamada, 33 yaşındaki Nagelsmann ile 5  yıllık bir sözleşme imzaladığı ifade edildi. Alman basınında yer alan habere göre, Bayern Münih’in Nageslmann için Leipzig’e özel ödemeler dahil 25 milyon avroya çıkacak bir transfer bedeli havale ettiği belirtildi.

Bayern Münih Başkanı Hebert Hainer, Nageslmann’ın yeni teknik direktörler jenerasyonunu temsil ettiğine işaret ederek, "Genç yaşına rağmen etkileyici bir kariyeri var. Julian Nagelsmann ile son yılların büyük başarılarını yakalayacağımıza inanıyorum" dedi.

Bavyera doğumlu olan Nagelsmann 2016’da Hoffenheim takımının başına geçerek Bundesliga’da en genç teknik direktör unvanını almıştı. Nagelsmann, geçen sezon Leipzig ile UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükselmişti. (HABER MERKEZİ)