Bayraktar: İBB protokolü feshedildi

Bayraktar, İBB protokolünü feshettiklerini söyledi. Ağbaba, vakıfla ilgili iddialarda bulunmuştu.

Abone ol

DUVAR - T3 Vakfı Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile olan protokolü tek taraflı feshettiklerini açıkladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 2018'de İBB tarafından T3 vakfına 41 milyon liralık destek verildiğini söylemişti.

Bayraktar, DENEYAP projesinin protokolünün feshedildiğini açıklarken, "Haksızlık karşısında susarak yalan ve iftiranın tarafında saf tutanlarla yolumuzu ayırdık. Deneyap öğrencilerimiz endişe etmesin. Eğitimleri en iyi şartlarda devam edecek. Bir gönüllümüzün dahi alın teri heba olmayacak. Milli Teknoloji Hamlesi hedefimizden asla geri dönmeyeceğiz!'' ifadesini kullandı.

Ağbaba, Twitter'da "Selçuk Bayraktar, köşeye sıkışınca yalana sarılmış. Mahkemedeki savunmanız nakit bağış almadığınız yönünde. Bizim zaten nakit para ya da bağış iddiamız yok; T3'e 41 milyon liralık destek verildiğini söylüyoruz. İBB'nin dosyaya gönderdiği bu protokol mü yalan?" demişti.

Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslenerek CHP'li Ağbaba'nın ifadelerinin tekzip edilmemesi halinde protokolün feshedileceğini açıklamıştı. (HABER MERKEZİ)