Bayram ziyaretinde OHAL mesajı

CHP heyeti bayram dolayısıyla AK Parti'yi ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP Grup Başkanvekili Levent Gök 'OHAL bir an önce kaldırılsın' dedi.

Abone ol

DUVAR -Bayramın ikinci günü dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşma ziyaretleri gerçekleşti. AK Parti'nin ilk ziyaretçisi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) oldu.  CHP'li heyette yer alan CHP Grup Başkanı Levent Gök ziyaretinde 'OHAL kaldırılsın' mesajı verdi.

Kuralların KHK’larla değiştirilmesini uygun görmediklerini anlatan Gök, "Dolayısıyla Meclisimizin bu KHK’ları görüşmesinin yolunun açılmasını bekliyoruz. Çünkü, Meclisin görev yapmadığı yerde kuralların ve kurumlarının da değiştirilmesi çok daha başka sakıncalar doğurur. Sizlerden talebimiz, iktidar partisi olarak diğer KHK’ların Meclis gündemine gelerek görüşülmesi ve bizim de bunları Anayasa Mahkemesi önünde denetim yolunun açılmasının sağlanması konusuna çaba sergilememize fırsat verilmesidir. Öncelikle açılacak Meclisimizin OHAL’den olağan hale geçip ve normal Meclisin çalışmalarının artırılması başlıca beklentimizdir" dedi. (HABER MERKEZİ)