Belediye Başkanı beş yılda 15 bin hastaya baktı

Tarsus Belediye Başkanlığı'nı beş yıldır sürdüren Dr. Haluk Bozdoğan, izin günlerini ve istirahat saatlerini hastalara ayırarak 15 bin kişiye ulaştı.

Abone ol

DUVAR - Tarsus Belediye Başkanlığı'nı beş yıldır sürdüren Dr. Haluk Bozdoğan, izin günlerini ve istirahat saatlerini hastalara ayırarak 15 bin kişiye ulaştı. Başkanlığının yanı sıra hekimlik konusunda faaliyetlerine devam eden Bozdoğan, halkın sağlık sorunlarının çözümü noktasında elinden gelen çabayı sarf ediyor.

Kentin sorunların çözülmesine yönelik proje ve çalışmalara imza atan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, boş zamanlarını ve mesaisinden artan zaman ile her hafta sonunu halkın dertlerine derman olmaya ayırıyor. Göreve geldiği günden bu yana hastaları ücretsiz olarak muayenelerini gerçekleştiren Başkan Bozdoğan, toplamda 15 bin kişinin sağlık sorunlarını dinledi, yönlendirme gerçekleştirdi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Halkımın derdi benim derdimdir. Bu yüzden kalan her vaktim onların sağlık sorunlarını dinliyor, zaman ayırıyorum” dedi.