Ben Stiller Kiev'de Zelenskiy'le tanıştı: 'Sen benim kahramanımsın'

ABD'li ünlü oyuncu Ben Stiller, BM İyi Niyet Elçisi olarak Kiev'e yaptığı ziyarette Ukraynalı lider Zelenskiy'le bir araya geldi. Stiller, ilk kez görüştüğü Zelenskiy'e "Sen benim kahramanımsın" dedi.

Abone ol

DUVAR - Hollywood oyuncusu Ben Stiller, Dünya Mülteciler Günü'nde Birleşmiş Milletler (BM) İyi Niyet Elçisi olarak Kiev'i ziyaret etti ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'le bir araya geldi. Stiller, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Dünya Mülteciler Günü'nde Başkan Zelenskiy'le tanışmak benim için onurdur" ifadelerine yer verdi.

AFP'nin haberine göre, Stiller Kiev'e yaptığı ziyarette Zelenskiy'le tanışması sırasında "Benim için büyük bir onur... Sen benim kahramanımsın!" dedi. Stiller, Zelenskiy'in dünyanın dört bir yanındaki etkinliklerde çevrimiçi yaptığı konuşmalarla ilgili ise "Yaptıklarınız, ülkeyi, dünyayı bir araya getirme şekliniz, gerçekten ilham verici" yorumu yaptı.

Hollywood oyuncusu, görüşmede Zelensky'in komedyenlik kariyerine de gönderme yaparak, "Harika bir oyunculuk kariyerinden ayrıldınız" dedi. Zelenskiy ise "Seninki kadar büyük değil" sözleriyle yanıt verdi.

Ukrayna Devlet Başkanı, Stiller'a Kiev ziyareti için teşekkür ederken "Ukrayna'da neler olup bittiğini insanların unutmaması bizim için çok önemli. Her gün savaş hakkında konuşmak ilginç değil ama bizim için çok önemli" diye konuştu. (DIŞ HABERLER)