Benedict Cumberbatch 'Avengers 5' ile dönüyor

Marvel Sinematik Evreni'nde Doctor Strange karakterini canlandıran Benedict Cumberbatch yeni Avengers filminde oynayacağını açıkladı.

Abone ol

DUVAR - Oyuncu Benedict Cumberbatch, Marvel Stüdyoları'nın "Avengers 5" filminde Doctor Strange rolüne geri döneceğini açıkladı. Böylece 2019 tarihli "Avengers: Endgame"den sonraki ilk Avengers filminde yer alacak ilk Marvel kahramanı netleşmiş oldu.

'Eric' adlı mini dizi ile Netflix'te izleyici karşısına çıkan Cumberbatch, Still Watching Netflix'e katıldı. Oyuncu kariyerindeki önemli rolleri değerlendirdi.

'DOCTOR STRANGE'İ OYNAMAYI SEVİYORUM'

Beyazperde'nin aktardığına göre, Cumberbatch, konu Marvel Sinematik Evreni ve Doctor Strange rolüne geldiğinde şu ifadeleri kullandı:

"Bu Doktor Strange. O bir Marvel karakteri ve bu konuda gerçekten dürüst olacağım; onu oynamanın keyfi çok büyük. Ama aynı zamanda onu oynamanın keyfi, hikayelerin ve yazıların yaratılmasına ve onlara platform sunmaya yardımcı olabileceğim ve daha az ticari yapımların hayata geçirilmesine yardımcı olabileceğim anlamına da geliyor. O, bir yapımcı ve bir aktör olarak hayatımda pek çok açıdan bir hediye. Onu oynamayı seviyorum. Çok eğlenceli biri. Gelecek yıl Avengers'ı sabırsızlıkla bekliyorum, orada bir fırtına patlak verecek."

"Avengers 5"in 1 Mayıs 2026'da vizyona girmesi planlanıyor. Filmin yönetmeni henüz belli olmasa da Marvel'ın "Deadpool & Wolverine" yönetmeni Shawn Levy ile görüştüğü biliniyor.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)