Bengisu'dan 2021'de üçüncü tekli: 'Bu Gece' yayınlandı

Bengisu'nun yeni teklisi ‘Bu Gece’ yayınladı. 2021 yılı için 12 şarkı çıkarma sözü veren sanatçı yeni şarkılarını Sony Music Türkiye etiketiyle her ay dinleyicileriyle buluşturmaya devam edecek.

Abone ol

DUVAR - Müzisyen Bengisu, yeni teklisi "Bu Gece"yi Sony Music Türkiye etiketiyle dinleyicilerle buluştu. Sezen Aksu ve Onno Tunç imzası taşıyan, ilk kez 1984 yılında Sezen Aksu tarafından seslendirilen ‘Bu Gece’yi yeniden yorumlayarak dinleyicilerle buluşturan Bengisu böylece “12 ayda 12 şarkı" hedefinin üçüncü şarkısını yayınladı.

"Bu Gece"de bas gitarda Birkan Şener, klavyede Gökçer Turan, davulda Doğaç Titiz, elektronik ve akustik gitarda Caner Güneysu yer alıyor. Şarkının müzik direktörlüğünü ise Birkan Şener ve Gökçer Turan üstlendi. 

Hem cover şarkılar yapan hem de kendi bestelerini seslendiren Bengisu, müzik kariyerine 2014 yılında başladı. Sanatçı, Berklee'de şan, müzik yöneticiliği, menajerlik ve müzikal tiyatro okumasının ardından şimdi de proje yönetimi konusunda yüksek lisans yapıyor.  Boston'da yaşayan ve Türkiye'den Grammy ödüllerinde oy kullanma hakkı olan birkaç kişiden biri olan Bengisu, Berklee'de başladığı ve dünyanın farklı ülkelerinden kadınların dahil olduğu farkındalık projesi MUSES'ın da bir parçası.

2021 yılı için 12 aya 12 şarkı çıkarma sözü veren sanatçı yeni şarkılarını Sony Music Türkiye etiketiyle her ay dinleyicileriyle buluşturmaya devam edecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)