Berlin Film Festivali'nde ‘Altın Ayı’ ödülü 'Sur l'Adamant' filmine verildi

73'üncü Uluslararası Berlin Film Festivali'nde (Berlinale) en iyi film dalında verilen "Altın Ayı" ödülünü, Fransız yönetmen Nicolas Philibert'in "Sur l'Adamant" filmi kazandı.

DUVAR - Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen  73'üncü Uluslararası Berlin Film Festivali'nin (Berlinale) ödülleri, Berlinale Palast Sineması'ndaki törenle sahiplerini buldu.

ABD'li yönetmen, oyuncu ve senarist Kristen Stewart'ın jüri başkanlığını yaptığı festivalde, en iyi film için verilen "Altın Ayı" ödülüne Fransız yönetmen Nicolas Philibert'in "Sur l'Adamant" belgesel filmi layık görüldü. Film, Paris'te bir akıl hastanesindeki günlük hayatı anlatıyor.

Haberin Devamı
Konut piyasası: İstanbul'da en çok değer kazanan ve kaybeden ilçeler İslam Memiş gram altın için tahminini açıkladı: Muhteşem üçlü... SGK'den 400 bin TL faizsiz konut kredisi: İşte şartlar Uzmanından 'kesin yapın' uyarısı: Maaşınız yüzde 35 düşebilir Akaryakıt fiyatları güncellendi: 30 Temmuz benzin, mazot fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler