Beşiktaş ve Trabzon kazandı, yeni lider Sivas

Beşiktaş, sakatlıktan dönen ve 61. dakikada oyuna giren Kevin N'Koudou'nun 70'de attığı golle Denizlispor'u 1-0 yendi ve son beş lig maçının dördünü kazanmış oldu. Trabzonspor zirvenin güçlü takımı Alanyaspor'u mağlup etti. Başakşehir de Ankaragücü'nü yenerek 'Yarışta ben de varım' dedi.

Abone ol

DUVAR -  Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, sahasında karşı karşıya geldiği Denizlispor'u sakatlıktan dönen yıldızı Kevin N'Koudou'nun golüyle 1-0 mağlup etti ve son 5 lig maçında 4. kez galip gelmeyi başardı.

Ev sahibi ekip, sakatlıktan dönen ve 61. dakikada oyuna giren Kevin N'Koudou'nun 70'ta attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Siyah Beyazlılar puanını 18'e yükseltti. Üst üste ikinci yenilgisini alan Denizlispor 11 puanda kaldı. Beşiktaş ligde 8. sırada yer alırken, Denizlispor ise 14. sırada.

ALANYA, TRABZON'DA DEVRİLDİ

Ligde uzun süredir lider olarak yoluna devam eden Alanyaspor, yıllar sonra şampiyonluk parolası ile yoluna devam etmek isteyen Trabzonspor'a konuk oldu. Bordo Mavililer maçı 1-0 kazanarak puanını 19'a yükseltti. Alanyaspor ise 19 puanda kaldı. Golü 61'de penaltıdan Hosseini attı. Hosseini 81'deki penaltıyı ise kaçırdı. Abdulkadir Parmak 25'inci dakikada, Fernandes 81. dakikada kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktılar.

BAŞAKŞEHİR DE KAZANDI

Gözü zirvede olan takımlardan Başakşehir de Ankaragücü'nü İstanbul'da 2-1 mağlup etti. Son 4 maçını kazanamayan MKE Ankaragücü'nde gelen bu mağlubiyetle kötü gidişat sürdü. Başakşehir puanını 19'a yükseltti. Ankaragücü ise 9 puanda kaldı. Başakşehir'in gollerini 10 ve 77. dakikalarda Crivelli, Ankaragücü'nün golünü ise 87'de Aydın attı.

YENİ LİDER SİVASSPOR

Zirve yarışındaki takımların oynadığı maçlarda sıralama neredeyse tamamen değişirken, yeni lider 21 puanla Sivasspor oldu. Fenerbahçe 20 puanla ikinci sırada. 19 puanlı takımlar arasında liderlikten olan Alanyaspor ile birlikte Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir var. Sonrasında Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş 18'er puanla kendilerine yer buldular. (HABER MERKEZİ)