Beşiktaşlı N'Sakala sahada fenalaştı

Beşiktaşlı futbolcu N'Sakala, Gaziantep maçının 70. dakikasında topsuz alanda yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan tecrübeli futbolcunun bilincinin açık olduğu açıklandı.

Abone ol

DUVAR- Süper Lig'in 2. hafta maçında Beşiktaş, Gaziantep'in konuğu oldu.

Maçın 70. dakikasında Beşiktaşlı Futbolcu Fabrice N'Sakala bir anda yere yığıldı. 

31 yaşındaki N'Sakala'ya ilk müdahale için arkadaşı Necip Uysal koştu. Ardından sağlık ekipleri sahaya girdi ve futbolcu ambulansla hastaneye kaldırıldı.

'ENDİŞE EDİLECEK BİR DURUM YOK'

İlerleyen dakikalarda Beşiktaş'tan N'Sakala'nın durumuna ilişkin açıklama geldi. Siyah-beyazlı kulüp "Futbol Takımımızın Gaziantep FK ile oynadığı müsabakada yaşadığı rahatsızlık nedeniyle oyuna devam edemeyen Fabrice Nsakala, bilinci açık bir şekilde tedbir amacıyla hastaneye sevk edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Daha sonra Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, beraberindeki kulüp yöneticileriyle Kongolu savunma oyuncusunun tedavi gördüğü SANKO Hastanesi'ne giderek doktorlarla görüştü. Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Kocadağ, "Kendisiyle konuştuk, tatsız bir olay yaşadık. Bizleri çok korkuttu. Çok şükür bilinci açık. Morali de iyi" dedi.

Kulüp Doktoru Kerem Ülkü de N'Sakala'nın sahada ani bir şuur kaybıyla beraber bulantı ve kusma sorunu yaşadığını anlattı. Ekibiyle beraber saha içinde müdahalede bulunduklarını dile getiren Ülkü, şöyle konuştu: "Şu an için oyuncumuzun yaşamsal durumları stabil. Şuuru açık ve bizimle konuşabiliyor. Endişe edilecek bir durum yok. Elbette böyle bir durumun neden kaynaklandığını öğrenmek için daha detaylı tetkikleri yapılıyor. Bu akşam burada müşahedede kalmasını öngörüyoruz. Tetkiklerin sonucuna göre kamuoyuna bilgilendirme yapacağız."

N'SAKALA'DAN MESAJ 

İlerleyen saatlerde N'Sakala da Twitter hesabından hastane odasından bir fotoğrafını paylaşıp "Her zaman dediğim gibi DEVAMKE KARDEEESH" notu düştü.  

(HABER MERKEZİ)