Beşiktaş'ta Ozan Doğulu ve Athena konseri

Beşiktaş Belediyesi'nin 19 Mayıs nedeniyle organize ettiği 5 gün sürecek Gençlik Festivali'nde dün akşam Ozan Doğulu ve Athena grubu sahneye çıktı.

Abone ol

İSTANBUL - Beşiktaş Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği ve 5 gün boyunca sürecek Gençlik Festivali’nin dün akşamki konukları Ozan Doğulu ve Athena Grubu oldu.

Rıza Akpolat yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Beşiktaş demek Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk demek. 19 Mayıs bayramımızı 16 Mayıs’ta Gençlik Festivali düzenleyerek kutlamaya başladık. Çünkü Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 16 Mayıs günü bağımsızlık mücadelesinin ilk adımını Beşiktaş’ta atmıştır. Önce Şişli’deki evinden çıkmış, Akaretler’de anne duası almış sonra Beşiktaş Meydanı’na gelmiş Kartal İstimbotuna binip Karaköy’den Bandırma Vapuruna geçerek Kurtuluş Savaşı’nı başlatmıştır. Dolayısıyla biz yola çıktığı 16 Mayıs’ı bayram olarak kabul ederiz. 

BU AKŞAM 'RENGARENK KOŞU' VAR

Her zamanki gibi çok güzelsin Beşiktaş. Burası iki kıtanın birleştiği, Kaptan-ı Deryaların Barbaros Hayrettin’in kenti. Burası Atatürk’ün bütün Kurtuluş Savaşı’nın planlarını yaptığı, Cumhuriyet fikrini geliştirdiği yer. Beşiktaş demek özgürlük demek, Beşiktaş demek cumhuriyet demek, eşitlik, hürriyet demek. Athena Grubu’na bulundukları her ortamda cumhuriyeti, demokrasiyi, Atatürk değerlerini yaşatmaya çalıştığı ve hiçbir şeyi esirgemeden savunuculuğunu yaptığı için yürekten teşekkür ediyorum. 19 Mayıs’ta Ortaköy’de saat 18.00’da buluşup buraya Rengarenk Koşusu ‘nu gerçekleştireceğiz. Bu rengarenk koşuya hepinizin katılmasını bekliyorum.  Daha sonra yine Barbaros Meydanı’nda Hadise konseriyle festivalimizi coşkulu bir şekilde sonlandıracağız."