Beslenme uzmanı cevapladı: Neden sürekli aç hissediyorsunuz?

Beslenme biyoloğu Dr. Christopher Rhodes, uyku kalitesinin açlığı etkilediğini söyledi. Uzman, uykusuz kalan vücudun gıda yoluyla enerji aradığını söyledi.

DUVAR - ABD'nin Kaliforniya eyaletinden beslenme biyoloğu Dr. Christopher Rhodes, sürekli aç hissetmenin nedenlerini ve bununla baş etmenin yöntemlerini anlattı. Açlığın sirkadiyen ritimle ilişkili olduğunu belirten Rhodes, bu hissin uykusuzlukla da bağlantılı olduğunu dile getirdi. Fox News Digital ile yaptığı söyleşide, 'uykusuz akalan bir vücudun gıda yoluyla enerji aradığını' söyleyen uzman, "Uyku ve yemek, hem metabolik sinyallere hem de vücudunuzun sirkadiyen ritimlerine ortak katılımları nedeniyle yakından bağlantılıdır" dedi.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten dolar ve altın uyarısı: Cuma gününe hazır olun Bedelli askerlik, engelli aylığı, kıdem tazminatı: Maaşlar değişti Kredi kartınızdan para çeken telefon uygulamaları açıklandı Türkiye'nin galibiyeti dünya basınında: 'Hollanda mı, neden olmasın?' Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan herkese tebrik Barış Alper'e sitem 'Muhteşem üçlü' yerinde durmuyor: Peş peşe zamlar...