Beyoğlu'nda çatışma: 2 kişi yaralandı

Beyoğlu'nda iki grup arasında çatışma çıktı. Olay yeri yakınındaki ATM'den para çeken bir öğretmen ile saldırganlardan bir kişi yaralandı.

Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, husumetli oldukları iddia edilen 5 kişinin sokak ortasındaki tartışması silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışma sırasında ATM’den para çeken bir öğretmen bacağından vuruldu. Saldırganlardan birinin karnından yaralandığı çatışmada seken kurşun bir başka kurşun, iş yerinin cam kapısını parçaladı. Yaralılar kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

DHA'nın haberine göre, çatışma Kasımpaşa Mahallesi'ndeki Kızılay Meydanı Caddesi'nde, saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Bir iş yerinin önündeki kaldırımda sohbet eden 5 kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Grup içindeki bir kişi belinden silahını çıkararak ateş etmeye başladı. Diğer gruptan bir kişi de tabancayla ateş açtı.

Kavga yaşanırken ATM’den para çeken ve öğretmen olduğu öğrenilen Abidin D. bacağından vuruldu. Kavga eden gruptan M.K. isimli kişi de karnından yaralandı. Çatışmada seken kurşunlardan biri de yolun karşısındaki bir iş yerinin cam kapısını parçaladı.

Kısa süre içinde yaşanan çatışmanın ardından kavgaya karışanlar olay yerinden kaçtı. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı öğretmen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis, saldırganları yakalamak için çevrede arama yaptı. Karnından vurulmasına rağmen yaralı halde olay yerinden kaçan saldırgan M.K. kısa sürede yakalandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı M.K. ameliyata alındı. Diğer zanlılar ise aranıyor. (HABER MERKEZİ)