Bill Gates’in kızı 'çip' iddiasıyla dalga geçti: Keşke mRNA'nın böyle bir gücü olsaydı!

Microsoft'un kurucusu olan milyarder Bill Gates’in kızı Jennifer Gates, babasının korona virüsü aşılarıyla insanlara çip takacağı iddiasıyla dalga geçti. İlk aşısını olduktan sonra Instagram'dan bir paylaşım yapan Jennifer Gates, "Ne yazık ki aşı, dahi babamı benim beynimin içine yerleştirmedi. Keşke mRNA'nın böyle bir gücü olsaydı" dedi.

Abone ol

DUVAR - mRNA temelli korona virüsü aşılarıyla insanlara 'çip takmayı' planladığı yönündeki komplo teorisiyle hedef haline getirilen Bill Gates’in 24 yaşındaki kızı Jennifer Gates'ten bu konuda esprili bir paylaşım geldi. Jennifer Gates, ilk doz aşısını olduktan sonra 'ne yazık ki babasının dehasının kendisine aşılanmadığını' belirterek, "Keşke mRNA'nın böyle bir gücü olsaydı" dedi. 

Microsoft'un kurucusu olan milyarder Bill Gates’in, aşılar aracılığıyla insanlara çip takacağı iddiası salgının başından bu yana komplo teorisyenleri ve aşı karşıtları tarafından dillendiriliyor. Bill Gates'in kızı Jennifer Gates de, Instagram'dan yaptığı paylaşımda bu iddiayla dalga geçti. Bir tıp öğrencisi olan Jennifer Gates "Ne kadar çok insan aşı olursa, toplum herkes için o kadar güvenli hale gelir" dediği paylaşımın sonuna şu notu düştü: "Ne yazık ki aşı, dahi babamı benim beynimin içine yerleştirmedi. Keşke mRNA'nın böyle bir gücü olsaydı....! 😜"

Jennifer Gates, aşısının ikinci dozunu olduktan sonra da bir, hatta belki iki maske takmaya devam edeceğini de belirtti. (DIŞ HABERLER)