Bingöl'e gidecekti ABD'de çıktı: Türkiye güzeli İdil Bilgen'den Washington paylaşımı

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasında birinci olan İdil Bilgen, Türkiye güzeli unvanını elde etti. Bingöl'ün Yayladere ilçesine doktor olarak atanan İdil Bilgen, henüz görevine başlamadı... Bilgen'in

Abone ol

DUVAR - Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması'nda Türkiye Güzeli seçilen ve Sağlık Bakanlığı’nın 118’inci dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasında, Bingöl'ün Yayladere ilçesine doktor olarak atanan İdil Bilgen, görevine başlamadı.

ABD'DEN PAYLAŞIM YAPTI

Göreve başlamaması ile ilgili bir açıklama yapmayan İdil Bilgen'in Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) olduğu ortaya çıktı.

Instagram hesabından paylaşım yapan Bilgen, Amerikan Radyasyon Onkolojisi Derneği'nin (ASTRO) ABD'nin başkenti Washington D.C.'de düzenlenen "ASTRO 2024" toplantısına katıldığını paylaştı.

Paylaşımında ayrıca, "Katılmaktan onur duyuyorum" notu düştü.

BAŞVURU SÜRESİ GEÇMİŞTİ

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden yeni mezun olan ve Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması’nda ‘Türkiye Güzeli’ seçilen İdil Bilgen, Sağlık Bakanlığı'nın DHY kurasında, Bingöl'ün 2 bin 304 nüfuslu Yayladere ilçesindeki, Yayladere Toplum Sağlığı Merkezi’ne atanmıştı. 

Geçerli sürede herhangi bir başvuru yapmayan Bilgen, göreve başlayabilmek için İl Sağlık Müdürlüğü’ne 2 ay içinde mazeret dilekçesi verebilecek. 

(SOSYAL MEDYA)