Bisküvi ile enkazdaki çocuklarını beklemişti: Hayatını kaybetti

Maraş depremlerinde enkaz altındaki eşi ve 3 çocuğunu beklerken cebindeki bisküviyi çocuklarına aldığını söyleyen Şerif Ölmez vefat etti.

Abone ol

DUVAR - Hatay'da 6 Şubat depremlerinde eşi ile 3 çocuğunu kaybedip, enkaz başında beklediği sırada cebindeki bisküviyi çocuklarına aldığını söyleyen Şerif Ölmez hayatını kaybetti.

DHA'nın haberine göre, Maraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay'ın Altınözü ilçesinde eşi Halime (48) ile çocukları Cansu (14), Savaş (16) ve Oktay Ölmez'i (3) kaybeden Ölmez, 6 Şubat'ta gece bekçisi olarak çalıştığı iş yerinden çıkıp, geldiği evinde ailesinin enkaz altında olduğunu öğrenmişti. Bekleyiş sırasında cebindeki bisküviyi çocuklarına aldığını söyleyen Ölmez'in sözleri gündem olmuştu.

Ölmez, 19 Aralık'ta nefes darlığı şikayeti ile Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi. Solunum cihazına bağlanan Ölmez, buradan Reyhanlı ilçesindeki özel bir hastaneye sevk edildi. Yoğun bakıma alınan ve burada kalbi duran Ölmez, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Ölmez'in cenazesi, dün Altınözü ilçesi Hacıpaşa Mahallesi Mezarlığı'na, eşi ile çocuklarının ortasına defnedildi. (HABER MERKEZİ)