Bismil Belediyesi Eş Başkanı Ekin, ilçede açılacak kadın merkezi için talepleri dinledi

Bismil’de açılacak kadın merkezi için kadınları ziyaret eden Belediye Eşbaşkanı Mizgin Ekin, kadınların sorunları dinleyerek görüş ve önerilerini aldı.

Abone ol

DUVAR - Diyarbakır Bismil Belediye Eş Başkanı Mizgin Ekin, belediye kadın meclis üyeleriyle birlikte kadınların sorunlarını dinlemek, görüş ve önerilerini almak amacıyla parklarda dinlenen kadınlarla buluştu.

Bismil Belediyesi Halil İbrahim Oruç Parkı'nı ziyaret eden Belediye Eş Başkanı Mizgin Ekin ve Belediye kadın meclis üyeleri, serinlenmek için parklarda piknik yapan kadınları tek tek gezerek sorunlarını dinledi.

Yapılan ziyarette ilçede en yakın zamanda bir kadın merkezi açacaklarını belirten Ekin, kadın merkezinde kadınların ekonomik, sosyal, kültürel, sanatsal birçok alanda çalışma yapılacağını belirtti. 

Kadınların el becerilerini geliştirebilecekleri ve kadın ekonomik özgürlüğünün önünü açabilecekleri konusunda ciddi projelerinin olduğunu belirten Ekin, kadının kendi öz gücüne dayanarak yaşamın her alanında kendini var edeceği, sosyal yaşam alanlarını oluşturacaklarını söyledi.