Bismil'de halk toplantısı: Kayyımın kapattığı kurumlar tekrar açılacak

Bismil'de halk toplantısına katılan Belediye Eşbaşkanı Güven Tanrıkulu, belediyelerin 8 yıl büyük bir tahribata uğradıklarını belirterek, kayyımın kapattığı tüm kurumları tekrar açacaklarını söyledi.

Abone ol

DUVAR - Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde Bismil Belediyesi ve Bismil DEM Parti ilçe örgütü ortaklaşa halk toplantısı düzenledi. Seyrantepe Mahallesinde düzenlenen halk toplantısına Bismil Belediye Eşbaşkanları Mizgin Ekin, Güven Tanrıkulu, DEM Parti Bismil İlçe Eşbaşkanları Mustafa Kurt, Methiye Çakmak, DBP İlçe Eşbaşkanı Zerife Güneş'in yanı sıra belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve yurttaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan Bismil Belediye Eşbaşkanı Güven Tanrıkulu, halkın hizmetkarları olduklarını belirterek, belediyeye gelecek her bir kuruşu halkın hizmeti için kullanacaklarından kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini söyledi. Belediyelerde yapılan tahribatlara dikkat çeken Tanrıkulu, halkın 8 yıldır özlem duyduğu hizmeti Bismil'de en kısa zamanda yapacaklarını kaydetti.

Kayyımın kapattığı tüm kurumları tekrar açacaklarını belirten Tanrıkulu, yaşamın her alanında halkın ihtiyaçlarına cevap olabilmek için çalışacaklarını söyledi. Her fırsatta halkla bir araya geleceklerini belirten Tanrıkulu, "Biz belediyede sadece halkımızın hizmetkarlarıyız. Belediyede koordinatörüz, halk ise karar mercidir. Buraya gelmemizin amacı halkımızın sorunlarını dinlemek ve var olan sorunlara halkımızla ortaklaşarak çözüm bulmaktır. Belediyeler 8 yıl büyük bir tahribata uğradı. Bu anlamda bize daha çok sorumluluklar düşmektedir. 8 yıldır hizmetten yoksun bırakılan halkımıza gece gündüz çalışarak sorunlarını en kısa sürede çözmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

İlçenin aciliyet arz eden sorunların tespiti ve  çözümü için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirten Bismil Belediye Eşbaşkanı Mizgin Ekin, sorunların çözüm yollarının bulunması için çalıştıklarını söyledi.