Bloom'dan 'Paris' itirafı: 'Kişiliğime tamamen aykırıydı, istemedim'

Orlando Bloom, 2004'te vizyona giren ve 'Paris' karakterini canlandırdığı 'Truva' filmindeki rolüne ilişkin itiraflarda bulundu.

Abone ol

DUVAR - Orlando Bloom, Homeros'un 'İlyada' destanından esinlenilerek çekilen 'Truva' filmiyle ilgili itiraflarda bulundu. 

Variety dergisine konuşan Bloom, filmde canlandırdığı 'Paris' karakterine ait bir repliği hatırlayamamasının ardından şu ifadeleri kullandı:

'O KARAKTERİ CANLANDIRMAK İSTEMEDİM'

"Aman Tanrım, Truva mı? Sanırım yolda gelirken bu filmi aklımdan sildim. Çok fazla kişi o filme bayılsa da bu karakteri canlandırmak… (Boğaz kesme işareti yapıyor) Böyle şeyler söyleyebiliyor muyum? O filmde yer almak istemedim, o karakteri canlandırmak istemedim." 

'KARAKTER KİŞİLİĞİME TAMAMEN AYKIRIYDI'

Filmin harika olduğunu ancak canlandırdığı karakterin kişiliğine tamamen aykırı olduğunu ifade eden Bloom, sözlerine şöyle devam etti:

"Bir noktada başkası tarafından dayak yemiş Paris sürünerek abisinin bacağına tutunuyor. Bunu yapamayacağımı hissettim. O dönem menajerlerimden biri 'Ama tutacak an bu' dedi. Ben de o lafa tamamen kandım. Sanırım o yüzden aklımdan sildim."

PITT'LE ANISINI ANLATTI

Filmin Cannes Film Festivali'nde gösterime girdiğinde kendisini çok güvensiz ve çok üzgün hissettiğini söyleyen Bloom, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: 

"Düşünüyordum, 'Sonsuza kadar böyle mi olacak?' Bununla başa çıkamıyorum. Brad Pitt üzgün olduğumu görebiliyordu. Odama geldi ve şöyle dedi: 'Bazı şeyler duydum ve artık bizden biri olduğunu bilmeni istiyorum. Sana ulaşmalarına izin verme' İnanılmaz derecede nazikti. Benim için gerçekten birçok şeyi değiştirdi."

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)