BluTV dizisi 'Yarım Kalan Aşklar' Fransa yolcusu: Dizi, Series Mania'ya seçildi

‘Yarım Kalan Aşklar’ dizisi Avrupa’nın en büyük televizyon içeriği festivali Series Mania’nın Forum Exclusives bölümüne seçildi. Dizinin ilk iki bölümü, 30 Ağustos-1 Eylül'de festivalde gösterilecek.

Abone ol

DUVAR - Yerli online video platformu BluTV’nin TIMS&B Productions imzalı ‘Yarım Kalan Aşklar’ dizisi, 2018 yılından bu yana Fransa’nın Lille şehrinde gerçekleşen Avrupa’nın en büyük televizyon içeriği festivali Series Mania’nın Forum Exclusives bölümüne seçildi. Forum bölümüne seçilen 21 yapım arasında yer alan dizi, Türkiye’den listeye giren tek proje oldu.

Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in başrollerini paylaştığı dizinin ilk iki bölümü, 30 Ağustos-1 Eylül 2021 tarihleri arasında festivalde gösterilecek. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını gerçekleştirdiği, "Yarım Kalan Aşklar", geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybedip sürpriz bir kişinin bedeninde dünyaya geri dönen Ozan’ın yaşadıklarını konu ediniyor. Dizide, Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in yanı sıra Cem Davran, Ezel Akay, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu, Gizem Ünsal gibi isimler de yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Umur Turagay'ın oturduğu dizinin senaryosu ise Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur’un imzasını taşıyor. 

Festivalin ana programında bu sene Netflix İspanya yapımı dizi ‘La Casa de Papel’in 5’inci sezon prömiyeri gerçekleşecek. Ayrıca festivalde 2021’in gündeme gelen dizileri arasında yer alan "Dr. Death" ve "Hacks" başta olmak üzere birçok yapım sektöre sunulacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)