Bob Dylan'ın yaşamı beyaz perdede: 'A Complete Unknown'dan ilk fragman

Sanatçı Bob Dylan'ın hayatını konu edinecek olan "A Complete Unknown" filminin fragmanı yayınlandı.

Abone ol

DUVAR - "Logan" ve "Ford v Ferrari" filmlerinin de yönetmeni olan James Mangold imzalı Bob Dylan biyografisi "A Complete Unknown"un fragmanı yayınlandı. Aralık ayında vizyona girmesi planlanan film, yazar Elijah Wald'ın "Dylan Goes Electric" adlı kitabına dayanıyor.

Beyazperde'nin haberine göre, Bob Dylan'a Timothée Chalamet'in hayat vereceği filmde, Dylan'ın halk müziğindeki yükselişi ve aniden rock'n'roll'a geçişi ile Joan Baez ve Pete Seeger gibi sanatçılarla etkileşimleri ele alınacak. 

Searchlight Pictures imzalı "A Complete Unknown", Dylan'ın o dönemde sevgilisi olan, Elle Fanning'in canlandırdığı üniversite öğrencisi ve sanatçı Sylvie Russo ile arasındaki aşk hikayesine de odaklanacak.

Filmde ayrıca, Dylan'ın idol olarak gördüğü folk müzik öncüsü Peter Seeger rolünde Edward Norton, Johnny Cash rolünde Boyd Holbrook, Joan Baez rolünde Monica Barbaro, Albert Grossman rolünde Dan Fogler, Harold Levental rolünde P. J. Byrne, Alan Lomax rolünde Norbert Leo Butz, Woody Guthire rolünde Scoot McNairy ve Bob Neuwirth rolünde Will Harrison yer alıyor.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)