Bodrum'daki Berk Balık Restoran'ın işletmecisi Mustafa Coşkun ölü bulundu

Bodrum'daki Berk Balık Restoran'ın iki gündür kayıp olan işletmecisi 56 yaşındaki Mustafa Coşkun, otomobilinde ölü halde bulundu. Coşkun'un bileklerinin kesildiği ve boğazından bıçaklandığı tespit edildi.

Abone ol

DUVAR - Bodrum'un Kumbahçe mahallesindeki Barlar Sokağı'ndaki Berk Balık Restoran'ın işletmeciliğini yapan evli ve iki çocuk babası Mustafa Coşkun, geçen cumartesi günü sabahı işe gideceğini söyleyerek evinden ayrıldı. İşe gitmeyen ve cep telefonundan da kendisine ulaşılamayan Coşkun'un eşi Aylin Coşkun, polis ve jandarmaya kayıp ihbarında bulundu.

Jandarma ve polis arama çalışması başlatırken bugün bir çoban, yol kenarında park halindeki bir otomobilde Coşkun'ın bilekleri kesilmiş ve boğazından bıçaklanmış haldeki cesedini buldu.

6 KİŞİNİN İFADESİNE BAŞVURULDU

Bir süredir ekonomik sıkıntıda olduğu belirtilen Coşkun'un ölümüyle ilgili 6 kişinin ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Çoşkun'ın cesedi otopsi için Adli Tp'a kaldırıldı. Olay yerindeki bıçağın inceleme yapılmak üzere krimanal laboratuvarına gönderildiği belidtildi.

Mustafa Coşkun ailesinin yakın arkadaşı olan Müzeyyen Senar'ın kızı Feraye Işıl, "Her turizm bölgesindeki esnaf gibi ekonomik sıkıntıları vardı. Ancak Mustafa işinin ehli işini çok seven ayrıca Bodrum'da çok sevilen değerli bir arkadaşımızdı. Olayı duyunca inanamadık büyük üzüntü yaşıyoruz" dedi. (MUĞLA/DHA)