Boris Johnson taklidi viral oldu: Evden çalışabiliyorsanız işe gidin!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın ülkedeki normalleşme süreci hakkında yaptığı çelişkili konuşma dalga konusu oldu. Ünlü komedyen Matt Lucas'ın, konuşmayı canlandırıp "Evden çalışabiliyorsanız işe gidin. İşe gitmeyin" gibi ifadeler kullandığı taklit 3 milyondan fazla tık aldı.

Abone ol

DUVAR - Ünlü İngiliz komedyen Matt Lucas'ın, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın korona virüsü tedbirleri hakkındaki ulusa sesleniş konuşmasını taklit ettiği video viral oldu. Görüntülerde Lucas, Johnson'ın 14 dakika süren ve halk tarafından 'çelişkili' bulunan konuşmasıyla dalga geçiyor.

Lucas, 3 milyondan fazla defa izlenen videoda Johnson'ın aksanını taklit ederek şu ifadeleri kullanıyor:

"Şimdi şunu söylüyoruz; işe gitmeyin, işe gidin. Toplu ulaşımı kullanmayın. İşe gidin, işe gitmeyin. İçeride kalın, evden çalışabiliyorsanız işe gidin. İşe gitmeyin. Dışarı çıkın. Dışarı çıkmayın. Ve sonrasında yapacağız ya da yapmayacağız, o veya bu..."

'Little Britain' isimli komedi şovuyla tanınan Lucas'ın bu taklidi, sosyal medyada bir anda viral oldu. Johnson'ın İngiltere'deki normalleşme sürecine ilişkin konuşmasındaki somut adım ve kararları anlamakta zorlananlar, Lucas'ın 14 dakikalık konuşmayı 17 saniyede özetlediği yorumu yaptı.

Johnson önceden kaydedilmiş bir görüntü olarak pazar günü yayınlanan ulusa sesleniş konuşmasında, "Yapabiliyorsanız evden çalışın ama evden çalışamıyorsanız işe gitmelisiniz. Ve işe giderseniz, mümkünse, bunu arabayla yapın... veya en iyisi yürüyerek veya bisikletle gidin" gibi ifadeler kullanmıştı. (DIŞ HABERLER)