Borsada çöküş devam eder mi?

Savaş, iki hafta içinde borsada büyük kayıplara neden oldu. Savaş devam ettiği sürece, bu kaybın artma ihtimali bulunuyor. Kısa vadede toparlanması pek muhtemel gözükmüyor. 

SAVAŞ KOŞULLARINDA REVİZYON ŞART
Küresel ölçekte enflasyona karşı mücadelede belli bir yol kat edilmişken, şimdi Ortadoğu’da beklenmedik bir savaşla birlikte, hesapların yeniden yapılması gerekecek. En tedirgin verici mesele, savaşın gidişatına göre ham petrol fiyatlarında şok artışlar yaşanması… Bunun yanı sıra, 2024’te küresel ekonomide büyüme oranının çok sınırlı kalması beklentisi vardı, bu beklenti daha da aşağıya doğru revize edilebilir. Tedarik zincirlerindeki sorunların da tam anlamıyla çözülmediği düşünülürse, önümüzdeki günler pek parlak görünmüyor.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?