Borusan Sanat'ta bu hafta

Nova Muzak serisi, Borusan Müzik Evi'nde devam ediyor. Seri kapsamında The Necks ve Patrick Walker'ın 2009 başında ortaya çıkan müzik projesi '40 Watt Sun' bu hafta dinleyicilerle buluşacak.

DUVAR - Borusan Müzik Evi'nde bu hafta gerçekleşecek etkinlikleri derledik. 

Nova Muzak serisinin 36’cısında, Avustralya’nın kült gruplarından biri olan The Necks Borusan Müzik Evi’nde dinleyicilerle buluşacak. 7 Aralık’ta ise Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, 2023’ün son konserinde kemancı Nemanja Radulović’e eşlik edecek.

8 Aralık’ta Serge Modular’ın 50'nci yılı, Borusan Müzik Evi’nde kutlanırken, Thomas Ankersmit'in çalışmaları müzikseverlerle buluşacak. 9 Aralık’ta ise şarkıcı, gitarist ve söz yazarı Patrick Walker “40 Watt Sun” ile solo performansıyla Borusan Müzik Evi’nde olacak. 

Haberin Devamı
BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Akaryakıt fiyatları güncellendi: 23 Temmuz benzin, mazot fiyatları Bu otomobilin fiyatı 1 milyon TL'nin altına düştü Son anket belli oldu: CHP'nin oyları arttı, birinci parti değişiyor Etna Yanardağı görüntüleri gerçek çıktı Banka banka son durum: Emekli maaşı promosyonlarında zirve