Brezilya'da trafik kazası: 25 kişi hayatını kaybetti

Güney Amerika ülkesi Brezilya'da turistleri taşıyan bir minibüs ile kamyon çarpıştı. Kazada en az 25 kişi yaşamını yitirdi, altı kişi yaralandı.

Abone ol

DUVAR - Brezilya'da turdan dönen turistleri taşıyan bir minibüs ile bir kamyon çarpıştı. Ülkenin kuzeydoğusundaki Bahia eyaletinde yaşanan kazada, en az 25 kişi hayatını kaybetti. 

Reuters haber ajansının aktardığına göre, yerel yetkililer, 8 Ocak Pazartesi günü yaptıkları açıklamada, kazanın Bahia'daki Nova Fatima ile Gaviao'yu birbirine bağlayan federal yolda gece saatlerinde yaşandığını bildirdi. Eyaletin yerel itfaiye birimi, trafik kazasında yaralanan altı kişinin yakında bulunan hastanelere sevk edildiğini açıkladı. 

'KAZADA ÖLENLERİN ÇOĞU MİNİBÜSTEKİ TURİSTLERDİ'

Bahia polisinin verdiği bilgilere göre, olayda ölen ve yaralananların çoğu turistleri taşıyan minibüste bulunan kişilerdi. Polis, kazayla ilgili soruşturma açıldığını bildirirken, Bahia Valiliği'nden yapılan açıklamada da kazada ölenlerin çoğunluğunun turist olduğu belirtilerek olaydan büyük üzüntü duyulduğu ifade edildi. (DIŞ HABERLER)