Bugün hangi filmler vizyona girecek?

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3 film vizyona girdi. 21 Haziran Cuma gününden itibaren vizyona giren filmler şöyle...

Sayara: İntikam Meleği

Tür: Aksiyon, Gerilim
Yönetmen: Can Evrenol
Oyuncular: Emre Kızılırmak, Duygu Kocabıyık, Özgül Koşar

Türkmenistanlı bir spor salonu temizlikçisi olan Sayara’nın, kız kardeşinin kontrolden çıkan bir arkadaş grubu tarafından öldürülmesinin ardından başlayan intikam hikâyesini konu ediniyor. İstanbul’da lüks bir spor salonunda çalışan bir göçmen olan Sayara’nın spor salonunun sahibi Barış ile yasak ilişki yaşayan ablası Yonca, Barış ve üç arkadaşının tecavüzüne uğrayıp öldürülür. Babası milletvekili olan Barış ve arkadaşları, göstermelik mahkemede olayın intihar olduğuna kanaat getirilmesiyle serbest kalır. Olayın benzer davalar gibi unutulacağı düşünülür. Ancak Sayara’nın Babası Türkmenistan’ın en güvenilir derin devlet figürlerinden biri ve Sovyet sambo şampiyonlarından Şamil Bazarov’dur ve kızını dövüş konusunda bir ajan gibi yetiştirmiştir. Yaşananlar üzerine Sayara, kendi adaletini sağlamaya karar verir.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?