Bülent Uygun istifa etti

Osmanlıspor'un teknik direktörü Bülent Uygun takımdan ayrılma kararı aldı.

Abone ol

DUVAR - Osmanlıspor'un teknik direktörü Bülent Uygun istifa etti. Uygun, ayrılma kararını yazılı olarak yaptığı açıklama ile duyurdu. Ayrıca Süper Lig ekiplerinden biri olan kulübün resmi sosyal medya hesabı üzerinden de Bülent Uygun'un istifa ettiği bildirildi. Osmanlıspor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüzdeki görevinden istifa eden Bülent Uygun hocamıza emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Osmanlıspor yönetimi, bu ayrılığın ardından yeni teknik direktör arayışlarına başladı. Ankara ekibi Bülent Uygun yönetiminde bu sezon ligde 5 maça çıkarken henüz galibiyetle tanışamadı. Mor-sarılı ekibin 5 hafta sonunda yalnızca 1 puanı bulunuyor.

'OLMADIYSA ZORLAMAYACAKSIN'

Uygun'un ayrılık açıklamasında, "Bazen bir şeyi çok istersin, olmaz. Hatta bazen bir şeyi ilk defa bu kadar çok istersin, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırsın olmaz, Çalışıp çabalarsın olmaz, dua edersin olmaz, tevekkül edersin olmaz. Ne yaparsan yap, olmadı mı olmaz. Olmadı mı zorlamayacaksın diye bir şey yok. Zorlayacaksın. Olmuyorsa vakti değildir, hakkın değildir. Olmuyorsa hakkında hayırlı değildir" dedi. Uygun ayrıca, "Kendi çıkarlarımızdan daha çok kulübümüzün menfaati bizim için daha değerli olduğunu düşündüğüm bu karar camiamıza ve kendim için hayırlı olmasını diler, sizleri Allah cc emanet ediyorum saygılarımla" dedi. (DHA)