Bulu'ya mektup yazmıştı: Z kuşağına Çakıcı'yı hanginiz anlatacak?

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı sosyal medya hesabından yayınladığı bir mektupta, Boğaziçi Üniversitesi'ne atanan Melih Bulu'ya seslendi. "Lütfen istifa etmeyin, istifa ederseniz bu terörist öğrencilerin önünü açarsınız" diyen Çakıcı'ya yine sosyal medyadan tepkiler geldi.

DUVAR - Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Melih Bulu'ya 'istifa etme kutsal ittifakta gedik açma' diye mektup yazan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'ya tepki geldi. Çakıcı, protesto gösterilerinin 'Cumhur İttifakı'na zarar vermek' için 'terörist öğrenciler' tarafından düzenlendiğini iddia ederek Bulu'nun istifa etmemesi gerektiğini söylemişti. Çakıcı'nın sosyal medyada paylaştığı mesajlara çok sayıda tepki gösterildi.

Haberin Devamı
Oranlar değişti: İşte 2 milyon TL'nin aylık getirisi Meteoroloji turuncu kodla uyardı: Kuvvetli sağanak başlıyor Naci Görür 'son damla' diyerek konum verdi: 7 ve üzeri uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 27 Temmuz benzin, mazot fiyatları 7 kurumdan dolar tahmini: En iyi ihtimalle... 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yer alacak ülkelerin kıyafetleri