Burak Elmas'tan Terim açıklaması: Yönetim yeni biriyle anlaşırsa, mukaveleyi iptal ederiz

Galatasaray başkan adayı Burak Elmas, “Yönetimin yeni bir teknik direktör ile anlaşması halinde, kim olursa olsun seçildiğimiz takdirde ilk iş olarak mukaveleyi iptal edeceğiz” dedi.

Abone ol

DUVAR - Galatasaray başkan adayı Burak Elmas, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in teknik direktör Fatih Terim'e yönelik sözlerinin ardından yazılı açıklama yaptı.

Mustafa Cengiz'in sözleşmesi sona erecek olan Fatih Terim'le çalışmayacağını söylediğini belirten Elmas, “1 Haziran'dan itibaren, yeni yönetim seçilene kadar kulüp ve bağlı ortaklıklarında geçici göreve yasal olarak devam edecek olan başkan ve yönetim kurulunun yeni bir teknik direktör ile anlaşması halinde, kim olursa olsun, seçildiğimiz takdirde ilk iş olarak yapılan mukaveleyi iptal edeceğimizi beyan ederim” dedi.

Yeni yönetim seçilene kadar sezon çalışmalarının Terim'le yapılmasını önerisini hatırlatan Elmas, “Daha önceki yazılı olarak iletmiş olduğumuz tavsiyemizi yineliyorum. Yeni yönetim seçilene kadar sezon planlaması çalışmaları, mevcut hocamız ve divan kurulu üyemiz Sayın Fatih Terim önderliğinde yapılmalıdır” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)