'Burhaniye'yi güzelleştirmek için vizyon projelerimiz hazır'

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, 5 yılda Burhaniye'yi bambaşka bir noktaya taşıdıklarını belirterek, "Yeni dönemde ilçemizi daha da güzelleştirmek için vizyon projelerimiz hazır" dedi.

Abone ol

DUVAR - Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Burhaniye'ye hizmet etmekten büyük bir gurur duyuyorum. Son 5 yılda hep birlikte çok çalıştık ve Burhaniye'yi bambaşka bir noktaya taşıdık. Yeni dönemde de ilçemizi daha da güzelleştirmek için vizyon projelerimiz hazır” dedi. 

son 5 yılda Burhaniye'yi bambaşka bir noktaya taşıdıklarını belirterek, Yeni dönemde de ilçemizi daha da güzelleştirmek için vizyon projelerimiz hazır" dedi. 

Son 5 yılda Burhaniye’nin tüm çehresinin değiştiğini ve Türkiye’de tanınırlığının arttığını belirten Başkan Deveciler, seçim çalışmaları için gittiği mahallelerde projelerini halka anlatmaya devam ediyor. Gündüzleri merkezde esnafla bir araya gelen Deveciler, akşamları da kırsal mahalle ziyaretlerinde hemşehrileriyle buluşuyor.  

Burhaniye’nin gelecek 5 yıllık dönemde Türkiye'nin en çok tercih edilecek tatil destinasyonları arasında olacağını ve ilçeye hizmet etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğini belirten Deveciler, şunları söyledi:

"Burhaniye'ye hizmet etmekten büyük bir gurur duyuyorum. Son 5 yılda hep birlikte çok çalıştık ve Burhaniye'yi bambaşka bir noktaya taşıdık. Yeni dönemde de ilçemizi daha da güzelleştirmek için vizyon projelerimiz hazır. Seçim bildirgemiz en kısa sürede yayınlanacak: Burhaniyemiz Değişiyor ve Gelişiyor. Bunun en büyük destekçileri her zaman benim yanımda olan Burhaniyeli hemşehrilerim. Onlar her şeyin en iyisine layık.”